Βολικές αμνησίες

Χορός δεν είναι η κίνηση, χορός είναι η εκκίνηση. Όσο κι αν προσπάθησα να στο δείξω αυτό δεν πιστεύω ότι το πολυκατάφερα. Κάνεις κάτι και γελάς μονάχος. Κάνεις κάτι και είναι μόνο του, φτωχό και ξέμπαρκο. Κάνεις και πιστεύεις. Πιστεύεις και κάνεις. Τί κάνεις?

Πάλι μέσα, πάλι ποτό, πάλι στόρια κατεβασμένα σε σπίτι και ψυχή. Τίποτα δεν αλλάζει σ’ αυτή τη ζωή τη στιγμή που το θέλεις. Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν κάνει την πάπια όπως θα ξέρεις. Κι όταν είσαι χαλαρός, δεν βλέπεις την ώρα να σε ζορίσει η οδοντοστοιχία σου.

Βολικές αμνησίες. Όλα όσα έχεις κάνει κι έχεις πει, θα μπορούσαν να διαγραφούν μέσα σε δευτερόλεπτα εάν το ήθελες εσύ. Όλη η ζωή ενός ανθρώπου χωράει σε μισό cd. Ε και? Σημασία έχει το cd να παίζει.

Πας στη γκαλερί αδιάφορος και φεύγεις με τον πίνακα παραμάσχαλα. Ένα ολόλευκο άλογο σε γκρίζο φόντο, τρέχει αγέρωχο και η χαίτη του ανεμίζει όλο περηφάνεια. Τι κάνει έναν άνθρωπο να αγαπήσει τόσο εκκεντρικά το απρόβλεπτο? Πλησιάζεις στη σωστή στιγμή δυο χείλια, κοιτάζεις με εκείνο το βλέμμα που γράφει «Σε θέλω!» στο ένα μάτι και «Απίστευτα πολύ» στο άλλο και απογειώνεις το συναίσθημα σε επίπεδα δυσθεώρητα. Εξωγήινων διαστάσεων εμπειρίες σε καθημερινή βάση.

Ξέρεις να χορεύεις? Πες αλήθεια, ξέρεις? Πίστεψες ποτέ πως θα ήταν τόσο εύκολο? Για να σε δω…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s